Inspecteur


Bij Van der Weerd Installatietechniek draait alles om allround vakmanschap. Voortdurend innovatief blijven en kwaliteit bieden is het credo. Of het nu gaat om industriële bouw, utiliteitsbouw of woningbouw, Zij bieden innovatieve en duurzame oplossingen voor morgen!

Met meer dan 80 medewerkers ontzorgen zij klanten op het gebied van technische, gebouw gebonden installaties in uiteenlopende branches zoals o.a. de utiliteit, retail, distributiecentra, zorg, onderwijs en industrie. Zij werken grotendeels in bouwteams waarbij zij zelf verantwoordelijkheid nemen voor het ontwerp van installaties.

De afgelopen jaren heeft van der Weerd een aanzienlijke groei doorgemaakt en voor de komende jaren is het doel verder te professionaliseren. Door de mix van verschillende opdrachtgevers en sectoren is het effect van de Corona crisis naar verwachting beperkt en kijken zij met heel veel vertrouwen naar de toekomst.

Bedrijfscultuur

Door de doorgaans compacte teams en informele werksfeer merk je al snel de grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief. Dit in een organisatie waarin het beste van twee werelden elkaar ontmoeten. De gemoedelijkheid en korte lijnen van een familiebedrijf samen met de kracht, ervaring en professionaliteit van een middelgrote organisatie met veel kennis van zaken. Dit zijn dé ingrediënten voor een prettige werkplek waar je volop kansen krijgt jezelf te ontwikkelen en mooie projecten op te leveren.

Over de functie

Als NEN3140 inspecteur bij van der Weerd Installatietechniek voer je zelfstandig keuringen uit aan elektrische installaties bij een verscheidenheid aan opdrachtgevers. De inspecties voer je uit conform NEN 3140 en volgens SCIOS Scope 8 en 10. Je zorgt voor het thermografisch inspecteren van installatiedelen en daarnaast voer je (eind) controles uit van bestaande en nieuwe elektrotechnische installaties. Je maakt foto's van de installaties en na de inspectie interpreteer je de uitkomsten van deze foto's. Ook voer je metingen uit en rapporteer je de uitkomsten van de uitgevoerde werkzaamheden. Je overlegt met de opdrachtgever over aanvullende maatregelen ter voorkoming van schade en/of overlast ten gevolge van een niet-correcte installatie.

In overleg met de verantwoordelijke projectleider stel je vervolgens een advies op voor klant. Ook tijdens de uitvoering van de geadviseerde aanpassingen ben je betrokken als adviseur voor je interne collega's. Deze functie heeft een mooie combinatie tussen binnen en buiten waarbij je naast de keuringen ook administratief verantwoordelijk wordt voor de keuring rapporten.

Concreet wordt je verantwoordelijk voor:

 • Het uitvoeren van inspecties bij zakelijke klanten in Noord Nederland;
 • Het opstellen van keuringsrapporten en bijbehorende adminstratieve handelingen;
 • Het onderhouden van contact met opdrachtgevers;
 • Het beheren van je eigen planning;
 • Het samenwerken met collega-inspecteurs, projectleiders en de S&O coördinator.

Functie eisen

 • Een afgeronde MBO 4 opleiding Elektrotechniek;
 • Een afgeronde cursus NEN3140 is een pré;
 • Enkele jaren werkervaring (bijv. als monteur).

Wat kun je verwachten:

 • Direct in dienst bij van der Weerd Installatietechniek;
 • Mogelijkheid tot het volgen van de SCIOS 8 & 10 cursus;
 • 25 vrije + 13 ATV dagen;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een baan bij een solide organisatie met oog voor de werknemers.
Dit betreft een zeer afwisselende functie met diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen een zeer stabiele organisatie. Ben jij momenteel werkzaam binnen de installatietechniek en wil je deze stap maken? Neem dan contact op met Simon Dijkstra, consultant techniek. Hij is te bereiken op 06-5236681 of s.dijkstra@headhuntersteam.nl.

De werving & selectie wordt exclusief verzorgd door Headhuntersteam. Acquisitie en/of het onder de aandacht brengen van een kandidaat door derden wordt daarom niet op prijs gesteld.

Friesland | Vast | N.o.t.k.
Solliciteer direct

Simon Dijkstra

Leeuwarden
058-216 15 82

Vergelijkbare vacatures

Deel deze vacature
Referentie
SD/INST/742.18
Salaris
N.o.t.k.
Standplaats
Franeker

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.
Solliciteer direct
Solliciteer direct

Simon Dijkstra

Leeuwarden
058-216 15 82
Headhuntersteam heeft goed gekeken naar mijn voorgaande banen waardoor mijn nieuwe functie goed aansloot bij mijn ervaring. Headhuntersteam hield het bedrijf en de sollicitant goed op de hoogte. Simon maakte het gesprek persoonlijk, hield beide partijen goed op de hoogte en gaf na een sollicitatiegesprek feedback. Hij probeert er graag iets extra’s uit te halen. Ik ben snel weer aan een nieuwe functie gekomen. Ze hebben snel in de gaten wat je wel en niet zoekt. Tevreden!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Headhuntersteam