Begeleider complexe doelgroep

Leekerweide - Wognum - 03-03-2021 Naar vacature  

Wentel 5a is geen woning van 13 in een dozijn. Dat zijn de bewoners ervan ook niet. Het zijn eigenzinnige en bijzondere mensen die de wereld op hun eigen manier tegemoet treden. Geen zachte eitjes dus, maar wel mensen die warmte en geduld nodig hebben om in hun eigen tijd en tempo tot groei en bloei komen. Dan verrassen zij zichzelf en hun omgeving met wat er uit dat ei komt. Dit alles vraagt om een individuele aanpak. Kun jij ze die benadering en groeizame omgeving bieden? Dan hebben wij een prachtige baan voor je!

 
Voor woning Wentel 5A in Wognum zijn wij op zoek naar een

BEGELEIDER COMPLEXE DOELGROEP

voor 24 uur
locatie: Wognum
 

De functie

Je ondersteunt de cliënten op een respectvolle wijze bij de ADL en neemt dit over wanneer dat nodig is. De zorg en begeleiding die je biedt sluit aan bij de afspraken, zoals vermeld in het ondersteuningsplan. Daarnaast ben je creatief in het zoeken van oplossingen en in het organiseren van activiteiten.

Onze wijze van begeleiden is de belangrijkste manier waarop we mensen in hun kracht zetten en zich veilig en zeker van zichzelf laten voelen. Om contact te maken en te onderhouden zetten we alle vormen en mogelijkheden van Totale Communicatie in. Want zoals jij als professional weet: alles is communicatie.

 

Wij vragen

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding (niveau 3/4) richting Zorg of Welzijn.
  • Je bent iemand met een positieve klantvriendelijke instelling die initiatief neemt in het zo goed mogelijk vorm geven van de zorgvraag van de cliënten.
  • Je kunt zelfstandig en teamgericht werken.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring en affiniteit met de complexe doelgroep. Kennis van meerzorg is een pré.
  • Voorkomende gedragsproblematiek kun jij hanteren, relativeren en bespreekbaar maken binnen het team.
 

Wij bieden

  • Een team waarbij er ruimte en aandacht is voor zowel persoonlijke ontwikkeling als teamontwikkeling.
  • Een salaris met arbeidsvoorwaarden die gebaseerd zijn op de cao Gehandicaptenzorg. Deze functie is ingedeeld in FWG 40 (maximaal € 2.902,- bruto bij volledig dienstverband).
  • E-learning en andere gerichte opleidingen en trainingen, zodat je helemaal up-to-date blijft in je vakgebied.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en voordeel op de aanschaf van een fiets, laptop/tablet of fitnessabonnement.
  • Tot slot kun je ook nog eens gebruik maken van de Personeelsvoordeelwinkel.
 

Over de mensen van Wentel 5A

Op de woning Wentel 5A op het terrein van WilgaerdenLeekerweideGroep in Wognum wonen 7 cliënten met een verstandelijke beperking. Van laag tot midden niveau. De jongste is 22 jaar en de oudste is 51 jaar. Zij spreken met enkele woorden en gebruiken gebaren en ondersteunende communicatiemiddelen om duidelijk te maken wat zij willen. Er is fysieke begeleiding nodig en er is grote behoefte aan veiligheid, vertrouwdheid en voorspelbaarheid. Evenwel genieten de mensen op deze woning van gezelligheid, vrolijke stemming en bovenal warme en betrokken begeleiding. We werken volgens de wensen van de cliënten en proberen ze te ondersteunen deze wensen kenbaar te maken.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Leekerweide