Calculator/ kostendeskundige

Intal - Opmeer - 03-02-2021 Naar vacature  

Bij Intal durven wij anders te zijn. Wij worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen ondernemend. Creativiteit laat ons kennisgrenzen verleggen. Past dit helemaal bij jou en heb je ervaring als calculator? Grijp dan deze kans en solliciteer snel!

Als calculator/ kostendeskundige ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de calculatie en het samenstellen en uitbrengen van offertes voor projecten. Met jouw bouwkundige inzicht ben je in staat tekeningen te lezen en om te zetten naar de behoefte en gevraagde technische oplossingen die Intal biedt. Daarbij kom je met een volledig, realistisch en haalbaar voorstel voor de klant. Hoe complex het project ook is, jij ziet eventuele risico’s en kansen en weet de klant te adviseren.

Continu verbeteren is onderdeel van je dagelijks werk. Dit doe je in een team waarin je de ruimte krijgt om mee te denken over het processen en met wie je samen successen gaat vieren. Je herkent obstakels in het proces, maakt ze zichtbaar waarna je initiatieven neemt om te gaan experimenteren.

Onze ideale kandidaat

 • is natuurlijk goed met cijfers en krijgt energie van het meewerken aan prachtige projecten;
 • is nauwkeurig, analytisch en weet het overzicht te bewaren;
 • is ondernemend, commercieel, kostenbewust en klantgericht;
 • heeft affiniteit met kozijnen, aluminium of glas. Ervaring is niet noodzakelijk, als jij de ambitie hebt, dan geven wij jou de kans!

Wat wij doen

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam- , deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Wat wij jou kunnen bieden

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal;
 • je werkt in een verrassend kantoor met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.
Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie! Je kunt contact met ons opnemen via work@intal.nl

Larissa Korse

People & Culture

Laat je gegevens achter

Je kunt ons bellen of mailen of jouw gegevens achterlaten

Feel connected

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws, updates, inspiratie en nieuwe projecten
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Intal